Over Ons

Schermafbeelding 2024-01-08 om 11.14.56

Over De Waal Techniek

De Waal Airco & Elektrotechniek is gevestigd in Wijchen en is werkzaam in de regio Gelderland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij zijn een erkend installateur en beschikken over de nodige diploma’s.

Onze diensten:

  • Plaatsen van airconditioning
  • Onderhoud aan airco
  • Elektrotechniek

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van diverse soorten airconditioning. Wij werken met de merken Mitsubishi Heavy Industries, Daikin en Haier. Uiteraard kunnen we in overleg ook andere merken airco’s leveren. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies op locatie.

Onze diensten

Van installatie tot onderhoud, u kunt bij ons terecht voor alle vragen over airconditioning. Bekijk hieronder alle diensten.

Airco laten plaatsen

Op zoek naar een airconditioning? Wij helpen u snel en vakkundig verder. Na het accepteren van de offerte hangt uw airco al binnen 3 weken!

Service & Onderhoud

Het is belangrijk om uw airco goed te onderhouden. We helpen u hier graag bij!

Elektrotechniek

U kunt bij ons terecht voor nieuw- en verbouw, renovatie, installatie, datanetwerk en beveiliging. Neem contact op voor meer informatie.

Onze klanten aan het woord

Danielle
Danielle
2024-01-27
Zeer tevreden! Goed advies, communicatie en snelle plaatsing van de airco. Werken super netjes en zowel binnen als buiten wordt alles keurig achtergelaten. Aanrader!
Rob Rosmalen
Rob Rosmalen
2024-01-19
Alles ziet er perfect uit! Veel dank voor het plaatsen van de airco!
Michael Kok
Michael Kok
2024-01-13
2 Airco’s door De Waal laten plaatsen. Erg netjes en vakkundig gedaan. Sam heeft de machines zelf gemonteerd en geïnstalleerd. Zeer goede service en erg klantvriendelijk! Een aanrader voor iedereen die een airco wilt laten plaatsen.
Herman de Haas
Herman de Haas
2023-12-13
Vandaag airco laten plaatsen wat perfect is gebeurd ook de oplevering was prima verzorgd alles netjes opgeruimd zowel binnen als buiten. Echt zou ik de Waal Airco & Elektro aan U aanbevelen. Toppers
Lambert van Niftrik
Lambert van Niftrik
2023-12-12
Top bedrijf. Werken netjes en professioneel. Sam denkt geweldig mee en heeft een goede kijk op het hele plaatje. De andere jongens doen ook geweldig hun best. Goede info, installatie en nazorg. Prijstechnisch zeker de moeite waard. Wil je een airco dan is de Waal je oplossing
Henk Theunissen
Henk Theunissen
2023-12-03
De airco netjes geplaats en goede uitleg. Geen rotzooi achter gelaten, de Waal een aanrader.
Theo Lamers
Theo Lamers
2023-11-30
Snelle reactie. Goed advies. Zeer schoon werken. Alles zeer netjes, bijna onzichtbaar aangelegd. Leidingen onder de pannen. Niet de makkelijkste weg maar wel de beste. Top. Zeker aan te bevelen.
Ali Nurdogan
Ali Nurdogan
2023-11-30
We zijn heel blij met de airco! Er is zeer netjes gewerkt en met goede service. Ook is alles netjes achtergelaten
Berrie Verhaaf
Berrie Verhaaf
2023-11-29
Vandaag twee airco’s laten plaatsen. Uitermate netjes geplaatst. Daarnaast goed advies tijdens offerte opstelling dan wel na plaatsing. Een echte aanrader. Goede en vakkundige service een echte aanrader!
Mark S
Mark S
2023-11-28
Drie airco's laten plaatsen door De Waal Airco & Elektrotechniek. Vakmensen. Werken netjes, professioneel en denken mee. Op advies van Sam een vloermodel in de woonkamer laten plaatsen, erg blij mee. Hij heeft ook nog een oude airco werkend gekregen door koudemiddel bij te vullen. Erg tevreden!

Neem contact met ons op

Airco laten plaatsen in uw huis of kantoor? We denken graag met u mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan.