Referenties

Danielle
Danielle
2024-01-27
Zeer tevreden! Goed advies, communicatie en snelle plaatsing van de airco. Werken super netjes en zowel binnen als buiten wordt alles keurig achtergelaten. Aanrader!
Rob Rosmalen
Rob Rosmalen
2024-01-19
Alles ziet er perfect uit! Veel dank voor het plaatsen van de airco!
Michael Kok
Michael Kok
2024-01-13
2 Airco’s door De Waal laten plaatsen. Erg netjes en vakkundig gedaan. Sam heeft de machines zelf gemonteerd en geïnstalleerd. Zeer goede service en erg klantvriendelijk! Een aanrader voor iedereen die een airco wilt laten plaatsen.
Herman de Haas
Herman de Haas
2023-12-13
Vandaag airco laten plaatsen wat perfect is gebeurd ook de oplevering was prima verzorgd alles netjes opgeruimd zowel binnen als buiten. Echt zou ik de Waal Airco & Elektro aan U aanbevelen. Toppers
Lambert van Niftrik
Lambert van Niftrik
2023-12-12
Top bedrijf. Werken netjes en professioneel. Sam denkt geweldig mee en heeft een goede kijk op het hele plaatje. De andere jongens doen ook geweldig hun best. Goede info, installatie en nazorg. Prijstechnisch zeker de moeite waard. Wil je een airco dan is de Waal je oplossing
Henk Theunissen
Henk Theunissen
2023-12-03
De airco netjes geplaats en goede uitleg. Geen rotzooi achter gelaten, de Waal een aanrader.
Theo Lamers
Theo Lamers
2023-11-30
Snelle reactie. Goed advies. Zeer schoon werken. Alles zeer netjes, bijna onzichtbaar aangelegd. Leidingen onder de pannen. Niet de makkelijkste weg maar wel de beste. Top. Zeker aan te bevelen.
Ali Nurdogan
Ali Nurdogan
2023-11-30
We zijn heel blij met de airco! Er is zeer netjes gewerkt en met goede service. Ook is alles netjes achtergelaten
Berrie Verhaaf
Berrie Verhaaf
2023-11-29
Vandaag twee airco’s laten plaatsen. Uitermate netjes geplaatst. Daarnaast goed advies tijdens offerte opstelling dan wel na plaatsing. Een echte aanrader. Goede en vakkundige service een echte aanrader!
Mark S
Mark S
2023-11-28
Drie airco's laten plaatsen door De Waal Airco & Elektrotechniek. Vakmensen. Werken netjes, professioneel en denken mee. Op advies van Sam een vloermodel in de woonkamer laten plaatsen, erg blij mee. Hij heeft ook nog een oude airco werkend gekregen door koudemiddel bij te vullen. Erg tevreden!
5/5

Onlangs heb ik contact gezocht met De Waal airconditioning.

Telefonisch hebben we kort de mogelijkheden besproken en een afspraak gemaakt om de opties te bekijken bij mij thuis. Tijdens deze afspraak ben ik zeer goed geïnformeerd over de kansen die er liggen om mijn huis goed te koelen in de zomer en te verwarmen in de winter. 

Ik ben op een zeer professionele manier geholpen, alles werd super netjes afgewerkt en ik ben erg blij met het resultaat. Ik raad De Waal airconditioning zeker aan als betrouwbaar vakbedrijf.

Pieter
5/5

Gisteren heb ik een airco laten plaatsen door “De Waal airconditioning”.
Keurig werk afgeleverd door de mannen.

Van te voren is Sam langs geweest om de situatie te bekijken en advies te geven. Binnen 1 dag hadden wij een offerte en 5 dagen later hing de airco er al. Ook hebben ze alles keurig achter gelaten zoals het hoort.

Ik raad “De Waal airconditioning” zeker aan!
Laat de warmte maar komen.

Freek
5/5

De Waal airconditioning heeft vorige week een airco bij ons geplaatst. Enorm tevreden over hoe dit is gegaan. Jongens denken goed mee over oplossingen en mogelijkheden en bieden tevens mooie aircosystemen aan.

Eindresultaat een mooie stille airco die mooi afgemonteerd is. Is raad dit bedrijf enorm aan!

Diederik van Vugt
5/5

Perfect bedrijf om je airco door te laten plaatsen. Er werd meegedacht over de juiste plaatsing, gaven duidelijke uitleg en kwamen hun afspraken na. 

De medewerker die hem kwam plaatsen was ook erg professioneel en vriendelijk. Heel netjes werk afgeleverd en ben dus ook zeer tevreden. Al met al zeker aan te raden!

Floor

Neem contact met ons op

Op zoek naar een elektricien of benieuwd naar de mogelijkheden van een airconditioning? We denken graag met u mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan.